Terug naar Sydney
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
06 November 2007 | Australië, Sydney
Woensdag gaan de motoren voor een 20.000 km beurt naar de garage en donderdag worden ze ingepakt voor de reis naar Kathmandu. Vrijdag nog een dagje Sydney en zaterdag om 10.25 uur vertrek naar Nepal voor het laatste deel van de route. We ziten op de helft van het aantal dagen maar dik over de helft van het aantal te rijden km.`s. Het aantal totaal te rijden km.'s staat op 32.000 km en er zijn reeds 20.000 km gereden. Gezien de te verwachten slechte wegen in Centraal Azie zullen we de tijd wel nodig hebben.
Ik verheug mij op dit laaatste traject, omdat ik hier in een totaal andere (niet westerse) wereld kom.
07 November 2007 - 09:23
Alice:
Ha die Jan,
Schitterend om te lezen wat je meemaakt en zelf onderneemt, 'los' van de groep.
Je nacht in het tentje op een luxueus matras zal je nog lang heugen en des te meer waardeer je je bed thuis, lekker naast Jeannette, want je thuisfront zul je best missen. Iedereen mailt, leest en leeft met je mee. Jullie gezin is nu helemaal opgesplitst en de hereniging zal des te fijner zijn.
Blijf genieten, succes en veel plezier voordat het laatste deel van de route begint.
Groeten, Alice -
07 November 2007 - 15:16
Laura En Arjo:
Ha Jan!
Zelfs op vakantie houden we je site bij, wat een trouwe fans he!!
De groeten van ons allemaal (incl. m´n paps en mams)