De voorbereiding
Door: Jan
Blijf op de hoogte en volg Jan
21 Juli 2009 | Nederland, Hardenberg
22 Juli 2009 - 08:21
Arjo:
Jan, gebeurt er ook iets als je je mobiele telefoon naast je motor of navigatie legt....??? Of ben je nog niet zo ver? -
24 Juli 2009 - 16:20
Marcel/lon:
beste jan ik zie dat je een hele andere motor rijdt dan ik je gebruikt hem ook op een hele andere manier, ik ben meer zón freak die van alle oudjes houdt (daarmee doel ik niet op Lon) als het maar klassiek is mijn laatste project is een velorex beter bekend als de rijdende tent misschien iets voor jou op wereldreis als je geen zin hebt om je tentje op te zetten, maar zoals in je verslag al te lezen is neem je een tweede vrouw mee waarschijnlijk voor het opzetten van de tent en het betere kookwerk.
de harley is uit 1977 en niet geschikt voor dit soort grote reizen, verder nog een antal yamaha's xs 650 voor de verbouw en choppers.
ben benieuwd naar je ervaringen van je reis naar beiing en hoop je spoedig samen met Lon te zien. -
09 Augustus 2009 - 19:56
Roel:
Veel succes en een prettige reis Jan. -
09 Augustus 2009 - 20:06
Roel:
Jammer dat ik het niet eerder heb vernomen dat je naar China gaat.
'k Had (heb)nog een cursus chinees (boeken en cassettebandjes)voor je in de aanbieding.
Misschien kom je met een beetje drents/twents dialect ook een heel eind. -
13 Augustus 2009 - 10:37
Paul & Julien:
Hoi Jan,
Een mooie reis toegewenst en geniet ervan! -
14 Augustus 2009 - 08:32
Laura:
Lieve Jan,
Rij voorzichtig, en niet vergeten: gas terug in de bochten!!
Geniet van je mooie reis!
Liefs Laura